Ilon talon koulutukset ja valmennukset

Uuutta!  Ajatuksen voimalla parempaan arkeen- ilmainen NLP :n intro  pidetään  3.6.2023 klo.9.30-10.30 . Ilmoittamalla osallistumisestasi varmistat paikkasi virtuaali-introon. Tervetuloa syventämään tietoa aihealueista!

NLP  Practitioner 2023

– Ajatuksen voimalla parempaan arkeen –

NLP Practitioner -koulutus starttaa syyskuussa  2023

NLP Practitioner -koulutuksen sisältö

NLP:n perusoletukset – NLP-ajattelu ja perusoletukset, ajattelu NLP-menetelmien taustalla, maailma ja maailmankuva -ajattelu, systeeminen ajattelu, mielen ekologia.

Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys – Kontakti syntyy kehonkielen ja muun sanattoman viestinnän tasolla. Toisen sanattoman viestinnän tunnistaminen ja oman käyttäytymisen ohjaaminen niin, että kyky luoda kontakteja erilaisten ihmisten kanssa paranee entisestään.

Kalibrointi – Toisen ihmisen sisäisen tilan muutosten tunnistaminen ja lukeminen pienen pienistä ulkoisista vihjeistä.

Miellejärjestelmät – Ihmisten kokemusten rakentuminen ja toimintatapojen erot miellejärjestelmiä käytettäessä. Miellejärjestelmien huomioiminen itsensä kehittämisessä, omien kokemusten muuttamisessa ja vuorovaikutuksessa, esim. kun esittää asioita toisille ihmisille.

Mielle-editoinnit – Miellepiirteet ja niiden vaikutus kokemukseen. Kokemuksen muuttuminen – usein välittömästi – miellepiirteitä muuttamalla.

Tavoitteet – Tavoitteen asettaminen siten, että sen saavuttaminen tulee helpommaksi.

Metamalli – Kielen käyttäminen niin, että ymmärtää toisen ihmisen ajatusmaailman rakennetta ja sisältöä ja voi tarvittaessa laventaa tai tiivistää sitä.

Uskomukset ja niiden muuttaminen – Uskomukset itsestämme, toisista ja elämästä ohjaavat syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme. Miten voi löytää ja muuttaa elämän aikana muodostuneita rajoittavia uskomuksia ja lisätä hyviä, mahdollisuuksia luovia uskomuksia?

Loogiset tasot – Kun tutkitaan toimintaa monella eri tasolla, voidaan tunnistaa ja oivaltaa ongelma- ja kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapaino eri tasojen välillä. NLP:n loogisiin tasoihin kuuluvat toimintaympäristö, käyttäytyminen, taidot ja osaaminen, arvot ja uskomukset, identiteetti ja henkinen taso.

Erottelutyylit – Ihmisten erilaiset tavat motivoitua ja vastaanottaa eri muodoissa olevaa informatiota.

Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Aivojen ”ohjelmointi niin, että saa tarvittaessa käyttöönsä erilaisia voimavara- ja resurssitiloja.

Swish – Voimavaroja avaava mielikuva.

Lisäksi Practitioneriin kuuluu paljon muita ideoita ja menetelmiä, kuten uudelleenmäärittelyt, alitajunnan kanssa keskusteleminen, erilaiset näkökulma-interventiot, erilaisia kielimalleja vuorovaikutukseen, menneisyyden muuttaminen, metaforat, persoonallisuuden osien kanssa työskentely ja osien integroiminen eheyden saavuttamiseksi, aikakokemukset, nopea fobian hoito jne.

Palautteita kursseilta

Aurinkoinen ja positiivinen läsnäolo, herkkyytesi ja aitoutesi koskettaa

Sinusta huokuu lämpöä ja aitoa välittämistä

Säteilet herkkyyttä ja sisäistä viisautta, upea ja innostava ope!

Hinta- ja yhteystiedot

  • Koulutuksen hinta: 1.083 €
  • Paikka:  Espoon työväenopisto, Tapiola, Omnia Itätuulenpiha 1, 02100 Espoo
  • Ilmoittautuminen aukeaa 7.6.2023 mutta voit jo varata paikkasi valmiiksi : Ilmoittaudu täältä
  • Lisätietoja: Ota yhteyttä
  • Voit perua kurssille osallistumisen maksutta, jos kurssin alkuun on 10 päivää tai enemmän.
  • Jos kurssin alkuun on 1-9 päivää ja haluat perua kurssille osallistumisen, laskutamme 50 % kurssimaksusta.
  • Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin 24 tuntia ja haluat perua kurssille osallistumisen, laskutamme koko maksun.
  • NLP Practitioner -koulutuksen pituus on ilman kahvi- ja ruokataukoja 132 h, 1 h = 45 min, 16 päivää. Koulutuskokonaisuus muodostuu seuraavista päivistä ja noudattaa NLP yhdistyksen suosituksia.
Katso koulutuspäivät
Syksy 2023
la-su  16-17.9.
la-su  14- 15.10.
la-su 18-19.11
la-su 9-10.12
Kevät 2024
la-su 13-14.1
la-su 27-28.1
la-su 10-11.2
la-su 9-10.3

Varaa paikkasi pian tälle ainutlaatuiselle koulutusmatkalle!